Thanksgiving!

Åkte till min rumskompis Aristons familj i Klamath Falls(i södra Oregon) för att fira Thanksgiving:) Det var väldigt trevligt och de lagade massa god mat! (Kalkon med fyllning, sötpotatis, tranbärssås, potatismos mm och pumpapaj till efterrätt). Alla i hans familj var jättesnälla och det var kul med en traditionell Thanksgiving:)
Deras tradition i familjen var att gå och kolla på bio innan middagen, så vi gick och kollade på Hugo. Vi var helt själva i salongen hehe men det var en bra film och man blev ju inte störd av någon:)
Vi åkte också runt lite i staden också och såg en familj som höll på att sätta upp sina juldekorationer. De var ett bevis på stereotypen om att alla i USA har extremt mycket juldekorationer i trädgården haha. Tomtar, pingviner, snögubbar, ljus, en skylt som pekade mot Nordpolen. Hela alltet! Jag ville ha en bild så Ariston frågade om vi fick ta en haha, så en bild finns på facebook. 
Efter maten kollade vi på Punkin Chunkin' på TV. Det var en tävling som gick ut på att ett lag skulle försöka slunga en pumpa så långt som möjligt med hjälp av en slags katapult som de fixat själva. Det fanns allt från handdrivna gammaldags katapulter till moderna saker som kunde skicka iväg pumpan över 1000 m! De tävlade i olika klasser beroende på vilken sorts katapult de hade. Alla var extremt seriösa och de hade förberett sig för årets tävling ända sen tävlingen året innan.
Hehe, riktigt roliga och intressanta saker man kan få se här:). Så jag är tacksam för en ritkigt bra Thanksgiving!

De hade två jättesöta hundar

Stora kontraster under bilresan

Kommentarer
Postat av: suzanne

Vad mysigt det ser ut!Kul att du fick en bra thanksgiving.

Kram

2011-12-01 @ 17:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0